Redizajn

Gotovo tri tjedna sam imao zatvorenu svoju blog stranicu te sam dobio mnoge upite o datumu njene dostupnosti i objave medija i sadržaja sa ovogodišnjeg putovanja od Ilka do Prevlake. Kako nisam web developer ovaj redizajn tražio je određeno vrijeme a kako imam jako puno materijala i teksta za obraditi još će neko vrijeme potrajati dok sav materijal i sadržaj ne budu objavljeni i stranica kompletna.

Kako je konstrukcija blog stranice donekle gotova sadržaj i ostale medijske zapise objavljivati ću postepeno onako kako ih budem obradio.  Možda na blogu bude kakvih grešaka ili nekih tehničkih problema, njih ću nastojati sve prilagoditi i ispraviti u što kraćem roku. Neki tekstovi nisu svi obrađeni pa se možda ponegdje pojavila neka greška no vremenom ću nastojati sve prilagoditi i ispraviti. Neki tekstovi su upravo onakvi kakve sam napisao nakon prijeđenih 30 i više kilometara u šatoru shrvan od umora neraspoložen za pisanje. Neke tekstove sam naknadno obradio na temelju kratkih natuknica koje sam na putu bilježio.

U ovoj kategoriji bloga pisati ću o mojim budućim planovima i putovanjima kao i informacije sa nekih drugih i tuđih putovanja za koje ću smatrati da su zanimljiva. Također u ovoj kategoriji ću objavljivati i vaše tekstove koje mi pošaljete.

Dizajn i redizajn još nisu gotovi i neću se ljutiti ako mi pošaljete neku kritiku ili sugestiju.

Odgovori