33. Dan

33. Dan
Trideset treći dan
Srijeda 6.9.2017

Error: map could not be loaded - a map with ID 37 does not exist. Please contact the site owner.

Ukupno prijeđeno 24 km

Probudio sam se dosta kasno oko deset sati i odmah sam krenuo na trail bez doručka i jutarnje kave zbog šparanja vode. Za oko sat vremena stigao sam u Dragonoš i tamo sam se opskrbio s vodom. Kavu sam odlučio kuhati i doručkovati kad izađem iz sela. Danas sam doznao da ću negdje putem do Gere imati trail magic tako da nisam previše jeo nego sam dosta forsirao da se što bliže približim Geri i najavljenom trail magicu.

I eto kod Sopotskih slapova društvo je već zapalilo vatru iznad koje se u kotlu lagano krčkao čorbanac. Bio je tu Nikola, Miroslav, Tihomir i pas Orban. Ja već poprilično gladan odmah sam krenuo na pečenje špeka kako bi lakše dočekao čorbanac koji je tek u početnoj fazi kuhanja.

Kako nam prognoza nije išla na ruku dečki su napravili nadstrešnicu i još jedan veliki šator koji će poslužiti u slučaju kiše.

Druženje je trajalo dugo u noć uz fini čorbanac i piće kojeg nismo štedjeli. Noć je bila bez kiše i relativno topla tako da je bilo ugodno spavati u šatoru. I tako je prošao još jedan predivan trail magic u dobrom društvu i dobroj atmosferi.

 

 

Odgovori