32. Dan

32. Dan
Trideset drugi dan
Utorak 5.9.2017

Error: map could not be loaded - a map with ID 36 does not exist. Please contact the site owner.

Ukupno prijeđeno 41 km

Iako sam bio gotovo osam dana van trail-a i uspio sam se dobro regenerirati i oporaviti prvi koraci s ruksakom mi se uopće nisu svidjeli, jer ruksak je i dalje bio težak a noge su teško svladavale prve uspone. Nekako i psihički nisam bio spreman za nastavak ali ipak pobijedila je volja da se krene. Veselilo me što prvi dan trail-a idem s prijateljem Bimbom koji mi se pridružio u Samoboru, i koji me pratio skroz do Oštrca.

U Oštrcu smo zatekli planinare koji uređuju dom tako da smo uspjeli naručiti i popiti vino za mene i sok za Bimba. Tu smo se i rastali i Bimbo je krenuo na autobus u Rudama a ja sam krenuo prema Japetiću gdje sam planirao prenoćiti. Uspon na Japetić s ovoliko tereta me uvijek užasavao ali uspio sam se do doma popeti još za dana tako da sam za dana skuhao večeru i dobro se najeo.

Na Japetiću ako dom ne radi nema vode, tako da sam malo šparao vodu i ostalo mi je samo oko pola litre za noć sto će biti dovoljno do jutra i do sela Dragonoš gdje ću napraviti opskrbu s vodom. Odlučio sam prespavati u zimskoj sobi doma koju sam prije morao raskrčiti od nabacanog namještaja. Iako nisam bio zadovoljan sa smještajem Japetić me svejedno nagradio navečer s prekrasnim pogledom i mirnom i toplom noći.

 

 

Odgovori