18. Dan

18. Dan

Dan osamnaesti 13.8.2017 Nedjelja

Error: map could not be loaded - a map with ID 23 does not exist. Please contact the site owner.

Ukupno prijeđeno 45 km

Buđenje poslije trail magica je bilo teško, ali što se mora, mora se.

Nikola i Matija su žurili za Zagreb zbog posla. Supružnici Milardović još sinoć su otišli doma.
Sve što je lijepo nažalost kratko traje, a ja sam se spremao za polazak na trail. Danas mi se za vodiča ponudila Kristina i cijeli dan je pješačila sa mnom skroz do pred Koprivnicu gdje nas je dočekao njen suprug.

Ova šetnja u zaista ugodnom društvu nimalo nije bila ugodna jer su se aktivirali moji žuljevi na tabanima i svaki korak je bio bolan. Problem je bio i taj što Kristina jako brzo hoda, a uzeli smo si popriličnu distancu koju smo trebali ovaj dan proći. Od Kamenitovca krenuli smo prema Maglencu pa preko Velikog Trojstva onda smo uzeli pravac prema Ćurlovcu i Rakitnici zatim preko Bobotke, Gornje Zdjelice, Donjih, Srednjih i Gornjih Mosti prošli smo uz Stankov Vrh sa kojeg smo se spustili do Jagnjedovca i krenuli cestom prema Koprivnici gdje nas je pokupio Dalibor suprug od Kristine.

Kako sam prošao dosta kilometara mislim čak možda najviše od početka mog traila, a kako sam imao probleme sa žuljevima odlučio sam potražiti prenočiste u Koprivnici kako bi se maksimalno odmorio, a usput oprao sebe i sav prljavi veš. Sa Kristinom i Daliborom sam se oprostio ispred Hotela Zlatan gdje sam uzeo sobu.

Nakon što su Kristina i Dalibor otišli ja sam prionuo na pranje, brijanje, a onda pranje veša. Čim sam se spustio u čisti krevet odmah sam zaspao. Ovaj dan zahvaljujući Kristini bio je jedan od ljepših i jedan od najtežih opet zahvaljujući Kristini na mojem putu.

Odgovori